انواع روش کاشت ابرو
ابروها یکی مهم ترین موضوعاتی است که در اعتماد به نفس افراد تاثیر بسیاری دارد. همچنین سهم مهمی در تقارن صورت و بیان احساسات ما به دیگران دارد. پیوند ابرو باعث می شود کسانی که از ابروهای خود ناراضی هستند را خوشنود و راضی کنند. با اینکار اعتماد به نفس از دست رفته شان دوباره بازمی گردد.
کاشت ابرو دارای روش هایی است که در این مقاله با آنها آشنا می شوید.
کاشت ابرو به روش FUE
پیوند ابرو به روش FUE همانند کاشت مو است. برای رسیدن به حداکثر تراکم ابرو این روش باید تکرار شود. همانطور که مو از پشت سر برداشته و کاشته می شود، پس از رشد باید چیده شوند تا ظاهر نامرتبی نداشته باشند. در پیومد مو، موهای کاشته شده در همان جهت رشد کرده ولی در کاشت ابرو موها در چندین جهات مختلف رشد می کنند. یکی دیگر از تفاوت های کاشت ابرو با کاشت مو این است که موی سر در زاویه 45 درجه رشد می کند درحالی که موهای ابرو پیرو سطح پوست رشد می کنند.
همچنین موهای سر دارای واحدهای فولیکولی حاوی 1 تا 4 هستند در حالی که موهای ابرو از فولیکول های فردی رشد می کنند.
فرآیند پیوند ابرو به روش FUE
- انتخاب فولیکول مناسب
- بی حس کردن پست سر
- انتخاب پانچ مناسب
- پیوند زدن فولیکول های برداشت شده به محل ابرو
مزایای روش FUE
- بهبودی سریع: این روش یکی از روش هایی است که دوره نقاهت کوتاه تری دارد. همچنین نیازی به بخیه و برش ندارد. به همین دلیل افراد پس از 7 تا 10 روز، بهبودی کامل به دست می آورند.
- نارحتی پس از عمل: در این روش از بیحسی موضعی شیوه ی دندان پزشکی استفاده می کنند و بیماران پس از انجام کاشت می توانند به راحتی رانندگی کنند. اگر ناراحتی هم رخ دهد، با داروهای مسکن قابل حل است.
- ظاهر طبیعی: در این روش تشخیص دادن ابروی طبیعی با ابروی کاشت بسیار سخت است. زیرا در روش FUE گرافت های مو در جهت و زاویه ای که رشد رشته های اطراف را تقلید می کند، کاشته می شود. به همین دلیل موهای کاشته شده با موهای اطراف آن ترکیب می شوند.
- عدم وجود زخم خطی
- ضخیم شدن
است.
کاشت ابرو به روش FUT
در روش پیوند ابرو به روش FUT، یک نواربافت مو از پشت سر برداشته می شود. سپس فولیکول های تکی استخراج و چیده شده و ساختارهای وخیم حفظ می شوند. در نهایت فولیکول ها را با دقت بالا در برش های ایجاد شده (امتداد ابرو) می کارند. یک کاشت ابروی حرفه ای شامل کاشت هر تار مو به صورت جداگانه است و هر ابرو دارای 150 تا 250 تار مو می باشد. همچنین در این روش هر تار مو دستکاری می شود تا در جهت رشد طبیعی مو کاشته شود.
کاشت ابرو به روش FUT با بیحسی موضعی انجام می شود.
مزایای کاشت ابرو به روش FUT
بالاترین برداشت مو
یکی از ویژگی های روش FUT توانایی آن برای ارائه بالاترین برداشت ابرو میان سایر روش های کاشت ابرو است. کسانی که می خواهند ضخامت کامل و طول قبلی ابروها را برگردانند این روش بهترین گزینه است. زیرا روش برش میکروسکوپی آن امکان برداشت از نواحی اهدا کننده خوب را فراهم می کند.
کیفیت گرافت
این دو روش FUT و FUE هدف یکسانی دارند. هردو تلاش می کنند ابروهای مراجعه کننده را پر تراکم و زیبا کنند. با این تفاوت که در روش FUT از دائمی ترین نواحی اهدا کننده برداشت می کنند و آسیب پذیر نیستند. همچنین لایه محافظی از بافتی که فولیکول ها را پوشش می دهند، برمی دارند.
نوار اهدا کننده در کاشت ابرو به روش FUT با استفاده از ایتریو میکروسکوپ تشریحی انجام می شود. بنابراین واحدهای فولیکولی با دقت جدا شده در حالی که بافت های محافظتی بدون آسیبی حفظ می شوند. در نهایت احتمال موفقیت بیشتری را برای پیوند ابرو دارد. البته در صورتی این موضوع درست است که دستیاران بالینی در تشریح استریو میکروسکوپی خبره باشند و آموزش ببینند.
استفاده از ابرو اهدا کننده
یکی دیگر از موضاعات مهم در کاشت ابرو، نسبت واحدهای فولیکولی است که برداشت می شوند. واحدهای فولیکولی از لبه های بیرونی ناحیه اهدا کننده می آیند. بنابراین فرصت بیشتری برای از دست رفتن در طول زمان را دارند، زیرا تسلیم فرآیند غیرقابل توقف طاسی می شوند. ولی اگر از وسط بخش ناحیه اهدا کننده آمده باشند مقاوم تر خواهند بود و برای این روش مورد استفاده قرار می گیرد. این مورد برای روش FUE استفاده نمی شود زیرا از نوارهای اهدا کننده ای که از قسمت میانی جدا شده اند، استفاده می کنند.
استفاده از نواحی اهدا کننده
زخم هایی که برای استخراج فولیکول های مو ایجاد می شوند جزئی هستند، اما تا زمان بهبودی چند زخم کوچک به جای می گذارند. پزشکانی که روش FUE را تایید می کنند به این باورند که زخم ها بسیارکوچک است. درحالی که دیگران می گویند چنین زخم هایی باعث نابهنجار کردن واحدهای فولیکول مجاور می شوند و انجام جلسات بعدی را دشوار می کنند. بنابراین اهدا کننده موجود FUE محدود شده است.
در روش FUT زخم هایی که ایجاد می شوند به صورت موضعی در امتداد یک نوار است. یکی از موضوعات مهم در کاشت ابرو زخم است و مهم ترین تفاوت بین روش FUE و FUT در رابطه با این مورد است.
کاشت ابرو به روش FIT
نحوه کاشت:
- انتخاب یک ناحیه از پشت سر که معمولا پشت گوش است.
- تراشیدن مو
- تزریق بیحسی موضعی
- استخراج فولیکول ها با دستگاه پانچ مخصوص
- ایجاد شکاف در ناحیه ابرو جهت کاشت فولیکول های استخراج شده
- پیوند فولیکول ها
مزایا کاشت به روش FIT:
- بدون زخم و جراحت
- کم تهاجمی
- درد بسیار کم
- رشد طبیعی موها
- عدم ایجاد اسکار
نتایج:
یک هفته پس از کاشت
- ایجاد قرمزی و تورم
- پوسته پوسته شدن
یک ماه پس از کاشت
- رفع تورم و قرمزی
- شروع رشد نامنظم فولیکول های کاشته شده
سه ماه پس از کاشت
- بهبودی تورم و قرمزی
- ریزش موها
شش ماه پس از کاشت ابرو
- رشد مجدد موها
- بهبودی کامل
- تراکم مطلوب
کاشت ابرو به روش MFIT
نحوه کاشت:
- تزریق بیحسی به ناحیه بانک مو
- ایجاد سوراخ های ریز در ناحیه اهدا جهت برداشت فولیکول ها
- استخراج فولیکول
- نگهداری فولیکول ها در محلول مخصوص
- ایجاد سوراخ در ناحیه کاشت
- پیوند فولیکول ها در سوراخ های ایجاد شده
مزایا کاشت به روش MFIT:
- بدون زخم و جراحی
- احتمال عفونت کم
- دوره نقاهت کوتاه
- عدم ایجاد اسکار
- برداشت فولیکول ها بدون نقص
نتایج:
یک هفته پس از کاشت
- ایجاد کبودی و تورم
- ریزش پوسته های ایجاد شده
یک ماه پس از کاشت
- رشد موهای نازک
شش ماه پس از کاشت
- رشد موهای ریخته شده
- رسیدن به تراکم خوب
- رشد طبیعی ابروها
کاشت ابرو به روش SUT
نحوه کاشت
- تزریق بیحسی به ناحیه بانک مو
- استخراج فولیکول ها از قسمت بانک مو
- ایجاد شکاف و برش بسیار کوچک برای پیوند
- کاشت فولیکول ها در ناحیه تعیین شده
مزایا کاشت به روش SUT
- تراکم مناسب
- عدم ایجاد اسکار
- عدم نیاز به تراشیدن مو
- عدم ایجاد زخم و جراحت
نتایج
یک ماه پس از کاشت
- رشد فولیکول های کاشته شده به صورت نامنظم
سه ماه پس از کاشت
- بهبودی کامل تورم و قرمزی
- ریزش موهای کاشته شده
شش ماه پس از کاشت
- رشد مجدد موها
- رشد موهای ضخیم و متراکم